HTML

extraverzió

Az, amit a cím is sugall. Kitárulkozás, minden remény és értelem nélkül, tele ellentmondással, lelkekkel, démonokkal. Kérlek, ne ítélj. Nagyon személyes.

Friss topikok

  • hanah: Köszönöm, és hát igen... Tudod, a paranoiások, mint én, néha még nyaralni is csak a képzeletünkben... (2009.08.19. 13:09) nyári szünet
  • Jane's Pond_1: Viszont ha a játék gyógyítandó szenvedést hoz, akkor vagy a szenvedés megjátszott (szórakozás), va... (2009.07.27. 20:44) burn-out

Linkblog

Archívum

burn-out

hanah 2009.07.21. 19:09

BURN-OUT

 

Kiégek. Amilyen pocsék a hangulatom, már az sem tud feldobni, hogy nyár van, július, épp csak a strandolók, a pucér hasak és mellek nem zavarják a köreimet, különben hányingerem volna.

Nem mentálisan, szó nincs ilyesmiről. A legközönségesebb, a legvisszataszítóbb, amikor minden émelyeg.

Nincs gyomorrontásom, nem vagyok terhes, legalábbis merem remélni, hogy nem, mert semmi kedvem ötven fölött abortuszra menni, és ha már megyek, utána végképp nincs indíttatásom hazajönni, mindenki mulattatására, ide, ahol már csak a test marad, és ki garantálja, hogy majd szépen távozom, ahogy a bölcseknél szokás.

Jó volna valami gyógyszer. Vagy gyomorkeserű. Vagy te.

Ilyenkor, azt mondják, segít.

Ha látnálak, és nem szórakoznál velem.

 

Címkék: gyomorkeserű

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://extroverzio.blog.hu/api/trackback/id/tr751259447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hanah 2009.07.22. 02:05:24

@Jane's Pond:

"Idő gyermek, aki játszik, ostáblát: gyermekkirályé az uralom."

Csak játszom, de hidd el, cseppet sem szórakozom :)

Jane's Pond_1 2009.07.22. 02:35:29

@hanah:

Úgy miért nem hagysz fel a játékkal - ha nem olyan, amiből "nem szállhatsz ki, nem nyerhetsz, nem érhetsz el döntetlent"?

hanah 2009.07.27. 06:23:00

@Jane's Pond:
Kösz, Kedves :) A szuicid gondolatok nem állnak ugyan távol tőlem, de, és erről nem tehetek, imádok élni:
Nem azért, hogy győzzek, nem azért, hogy veszítsek, egyszerűen, mert ezt így - csodás és képtelen :)

Jane's Pond_1 2009.07.27. 19:03:53

@hanah: Nem az életeddel. A játékkal - ha nem ugyanaz a kettő. Bár, akkor már nem játék, csak "játék".

hanah 2009.07.27. 19:41:04

Különös. Játék és "játék" és szórakozni valakivel - Nyilván nem ugyanaz.

Beszélünk játszmákról, játékokról, amelyekben és amelyekért meghalunk, olyanokról, amelyeknek semmi tétje, mégis csodás és, ez talán a legkegyetlenebb, amikor számunkra semmi tét, de mások elvéreznek benne.

Ez utóbbi az, ami az eszköz szerepet betöltő fél számára elviselhetetlen, míg a "fölérendelt" számára puszta szórakozás.

Mint amikor én már előre tudom, hogy helyzeti előnyömnél fogva minden eldőlt, mégis hagyom, hadd fusson szegény bolond, a másik, még egy kört.

Vagy álarcot viselek, amely mögött olyan lény rejtőzik, akivel a másik esetleg nem is játszana.

Ilyenkor valóban nincs szó vesztesekről és győztesekről, mert ebben a gonosz időtöltésben vagy egyoldalú szórakozásban a két személy nem egyenrangú. Itt csak az egyik játszik. A többi vagy báb,labda, vagy néző.

Hát ez az, amire utalok, amikor a szórakozásról írok. És ezért kapcsolódik össze a másik, ellentétes oldalon számomra élet és játék.

A játékban ugyanis mindketten, mindannyian, ismervén a szabályokat, önnön szabad akaratunkból résztvevők vagyunk.

Jane's Pond_1 2009.07.27. 20:44:46

Viszont ha a játék gyógyítandó szenvedést hoz, akkor vagy a szenvedés megjátszott (szórakozás), vagy a játék kényszer ("játék"). Vagy a játékosok mazochisták, vagy bizonytalanságukban félnek kockáztatni, hátha a kupa megnyerése helyett a már meglévő közösséget is elveszítik.
süti beállítások módosítása