HTML

extraverzió

Az, amit a cím is sugall. Kitárulkozás, minden remény és értelem nélkül, tele ellentmondással, lelkekkel, démonokkal. Kérlek, ne ítélj. Nagyon személyes.

Friss topikok

  • hanah: Köszönöm, és hát igen... Tudod, a paranoiások, mint én, néha még nyaralni is csak a képzeletünkben... (2009.08.19. 13:09) nyári szünet
  • Jane's Pond_1: Viszont ha a játék gyógyítandó szenvedést hoz, akkor vagy a szenvedés megjátszott (szórakozás), va... (2009.07.27. 20:44) burn-out

Linkblog

Archívum

szerelmes oldalak

hanah 2009.07.25. 19:24

SZERELMES OLDALAK

 

Jó, megyek vissza a filmhez, csak épp leírom, ami az eszembe jut, hogy mocskos egy világban élünk, és köszönöm, nincs rá szükségem, hogy kioktass, miért nem érdemes a gyengébbik nemnek olyan oldalakon megfordulnia, ahol minden a dugásról szól, egyszerűen csak meglep, pedig tudtam, tudom, de mit mondjak, magam kerestem a bajt, hát nem csoda, ha egymásra akadtunk.

Lehet, hogy te is pont ilyen disznó vagy? És miközben azt regéled, hogy megtaláltad az igazit, azért, sicher was sicher, összehozol egy schnellt a weblapon?

Azt nem hinném. Neked lelked van. Meg minden. Meg olyan emberinek tűnsz. Vagy két Stendhal között henteslányokkal kefélsz? Jó vaskos csűrdöngölés, minél zaftosabban, minél piszkosabbul, és vége?

Nem tudom. Talán csak nem volt szerencsém. Vagy ellenkezőleg. Hogy ebben a kuplerájban épp téged találtalak, talán én mégis, kivételesen szerencsés vagyok.

 

Címkék: xxx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://extroverzio.blog.hu/api/trackback/id/tr771268149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása