HTML

extraverzió

Az, amit a cím is sugall. Kitárulkozás, minden remény és értelem nélkül, tele ellentmondással, lelkekkel, démonokkal. Kérlek, ne ítélj. Nagyon személyes.

Friss topikok

  • hanah: Köszönöm, és hát igen... Tudod, a paranoiások, mint én, néha még nyaralni is csak a képzeletünkben... (2009.08.19. 13:09) nyári szünet
  • Jane's Pond_1: Viszont ha a játék gyógyítandó szenvedést hoz, akkor vagy a szenvedés megjátszott (szórakozás), va... (2009.07.27. 20:44) burn-out

Linkblog

Archívum

a kutya sem

hanah 2009.07.25. 20:17

A KUTYA SEM

 

A kutya sem fogja elolvasni ezt a sok szemetet, amit itt összehordok. Vagy öngyógyítás volna? Vagy hasonlatos a Szabó családhoz, és csak akkor lesz vége, ha nem csak a szereplők, de a színészek és mind, akik őket ismerték, meghalnak?

Nem tudom. Semmit nem tudok. Csak reménykedem, hogy hátha van Isten, mégis, én annyira szeretném, és nem hívom, tényleg, tudom, ha volna, sem érne rá, de hátha, és mégis, és akkor megadná a legnagyobb kegyelmet, amiben ember valaha részesült - hogy szeretve legyek.

Mert ez minden, amire vágyom. Hogy viszontszeressenek.

 

Címkék: öngyógyítás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://extroverzio.blog.hu/api/trackback/id/tr931268223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása