HTML

extraverzió

Az, amit a cím is sugall. Kitárulkozás, minden remény és értelem nélkül, tele ellentmondással, lelkekkel, démonokkal. Kérlek, ne ítélj. Nagyon személyes.

Friss topikok

  • hanah: Köszönöm, és hát igen... Tudod, a paranoiások, mint én, néha még nyaralni is csak a képzeletünkben... (2009.08.19. 13:09) nyári szünet
  • Jane's Pond_1: Viszont ha a játék gyógyítandó szenvedést hoz, akkor vagy a szenvedés megjátszott (szórakozás), va... (2009.07.27. 20:44) burn-out

Linkblog

Archívum

gyufaáruslány

hanah 2009.07.26. 16:28

GYUFAÁRUSLÁNY

 

Kicsit ma minden összegabalyodott. Ahogyan te is velem. Úgy várom, hogy előkerülj, kilépj ebből a képzelt kalitkából, ami a szívemben él, mint gyufaáruslány a herceget.

Aztán mi jöhet még? Két szőrös láb? Egy halom mosatlan? Összecsöpögtetett konyhakő, esetleg linóleum, és hozzá egeket ostromló ambíciók?

Ez persze nem zavar. Csak az, hogy nem vagyok neked elég. Hogy szőkét akarsz vagy feketét, nagymellűt, vastag combosat, és aztán egy reggel már az is baj, hogy ott vagyok veled.

Valahogy nincs kedvem utánzatokra pazarolni az életem.

Azért ha jössz, kérlek, ne add a hősszerelmest.  Elég, ha szólsz, egy szót. Mondjuk, hogy jó velem.

 

Címkék: gabaly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://extroverzio.blog.hu/api/trackback/id/tr841269437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása